top of page
Naamloos-1.png

algemeen directeur (m/v/x)

thuiszorg vleminckveld is een warme organisatie die door de Vlaamse overheid wordt erkend als een private dienst voor gezinszorg. Met 240 medewerkers, empowerde durvers en doeners met zorgpassie, bieden we al meer dan 70 jaar op een persoonlijke en enthousiaste manier hulp aan huis bij zorgbehoevende mensen in de Antwerpse regio.

 

Samen willen we de kwaliteit van het leven van mensen thuis bewaren of verbeteren. Met onze doelstellingsgerichte methodiek ondersteunen we elk jaar opnieuw 2000 cliënten, met bijzondere aandacht voor de meest kwetsbare groepen in onze samenleving.

 

Daarnaast organiseren en ontwikkelen we ook boeiende opleidingen voor mensen die met veel goesting aan de slag willen in de zorgsector.

 

thuiszorg vleminckveld is niet alleen gekend voor zijn zorg aan de cliënt, ook onze medewerkers staan centraal. Zij zijn het hart van onze organisatie en zij mogen rekenen op een open, attente, oprechte, verbonden en enthousiaste bedrijfscultuur. Deze kernwaarden streven we elke dag opnieuw na in alles wat we doen met extra aandacht voor innovatie, duurzaamheid en diversiteit. De thuiszorg vleminckveld-gemeenschap wil haar traditie van kwalitatieve en waardengedreven zorgverlening borgen en zo mogelijk nog verbeteren, rekening houdend met de uitdagingen van vandaag. In dat kader zijn we op zoek naar een algemeen directeur (m/v/x)/ 

 

Jouw rol

 

Samen met de Vleminckvelders realiseer je elke dag opnieuw de missie en de visie van thuiszorg vleminckveld. Je werkt hiervoor strategische en operationele doelstellingen uit die je vervolgens samen met je management team opvolgt. Dit alles op een participatieve en coachende manier, waarbij je alle vleminckvelders betrekt.

 

Je rapporteert aan de bestuurders van thuiszorg vleminckveld en stuurt het managementteam aan. Met hen werk je creatieve, innovatieve en inspirerende beleidskeuzes uit. Met de verantwoordelijke financiën stel je de begroting op, volgt ze op en stuurt bij waar nodig.

 

Je staat in voor het beheer van de financiële middelen van de organisatie. Met het managementteam bepaal je de kernpunten en acties van ons personeelsbeleid in onze zeer diverse organisatie. Je draagt bij tot de teamspirit en zorgt mee voor het ‘thuis-gevoel’ op thuiszorg vleminckveld.

 

Je geeft steun en vertrouwen aan collega’s. Je bent een inspirator voor de vleminckvelders en geeft hen de verantwoordelijkheid en erkenning om het beste in zichzelf naar boven te halen. Je vertegenwoordigt thuiszorg vleminckveld op verschillende overlegfora in de zorgsector en behartigt er onze belangen. Je onderhoudt actief een lokaal netwerk met andere spelers in de eerste- en tweedelijn en het lokaal bestuur.

 

Wie jij bent

Je bent ondernemend en hebt strategisch inzicht met oog voor nieuwe opportuniteiten en innovatie. Je bent een doorzetter en bent creatief in het maken van plannen en samen zoeken naar oplossingen, met behoud van de focus op de langetermijnstrategie. Je bent in staat crisissituaties oplossingsgericht en constructief te benaderen.

 

Je communiceert duidelijk en assertief, luistert naar mensen en maakt je makkelijk toegankelijk. Je houdt woord en doet wat je zegt. Je bent positief en constructief ingesteld en toont zin voor humor.

 

Je bent analytisch ingesteld, je hebt feeling voor cijfers en je verwerkt snel informatie.

 

Je beschikt over een masterdiploma of gelijkwaardig door ervaring en hebt bij voorkeur minstens vijf jaar ervaring in het op sleeptouw nemen van een team.

 

We bieden je

 

Een job in een kleinschalige organisatie waar een gezellige en hartelijke werksfeer hangt. Met een centraal kantoor, gevestigd in karaktervol huiselijk herenhuis, recent gerenoveerd met veel aandacht voor ergonomie en hedendaagse IT middelen. Gelegen in het centrum van Antwerpen en makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer of fiets.

 

Je krijgt de leiding over een zeer diverse groep van meer dan 200 gemotiveerde collega’s met een hart voor zorg. Je zet samen met hen de lijnen uit van een organisatie die met passie inzet op innovatie en duurzaam ondernemen, snel schakelt en zich graag onderscheidt in de sector. In je externe vertegenwoordiging speel je mee een betekenisvolle rol in de thuiszorg, een sector die alsmaar aan maatschappelijk belang toeneemt, zowel lokaal in Antwerpen als op Vlaams niveau.

 

We hechten veel belang aan de balans werk-privé, ook op directie-niveau. We bieden je arbeidsvoorwaarden aan volgens het PC 318.02 en een loonpakket waarbij we rekening houden met je werkervaring, aangevuld met enkele extralegale voordelen.

 

Heb je interesse om de leiding te nemen van een warme organisatie met een groot hart voor mensen?

 

Mail je cv en motivatie voor 15 januari 2023 naar Bernadette Van Den Heuvel, voorzitter van de raad van bestuur via bernadette.van.den.heuvel@vleminckveld.be of bel haar voor meer info op 0499 77 12 68.

 

Je kan ook voor inhoudelijke vragen over de functie je licht opsteken bij de huidige directeur Dimitri Durlet op 0478 57 47 86 of dimitri.durlet@vleminckveld.be

bottom of page