top of page
IMG_5047_COVER_v1B.png
norah correct.png
chimai2.png

cinaps

Vleminckveld_slurf.PNG

Onze verzorgenden en thuishelpsters van het Cinaps-team komen aan huis of in het opvangcentrum waar de zorgvrager zich bevindt. Zij begeleiden bij het uitvoeren van huishoudelijke en administratieve taken, ondersteunen bij lichamelijke verzorging, bieden een luisterend oor en fungeren als brug bij de uitbouw van een (nieuw) netwerk voor de zorgvrager.

De berekening van de bijdrage voor Cinaps thuiszorg is vastgelegd door de Vlaamse overheid. De persoonlijke bijdrage wordt bepaald op basis van het inkomen en de gezinslast.

Wat bieden wij?

Cinaps staat voor Coach In Nabijheid van Persoon en Samenleving en richt zich specifiek op zorgvragers die zich in een thuisloze situatie bevinden of dreigen thuisloos te worden.
 

De coaches van het Cinaps-team zijn verzorgenden en thuishelpsters die vanuit hun beroep de nodige ervaring en competenties hebben in het begeleiden van personen met een hulpvraag in het organiseren van hun huishouden en die een specifieke opleiding genoten in functie van de doelgroep.
 

Kostprijs?

Het minimumtarief voor Cinaps thuiszorg bedraagt 1,25 euro per uur. De zorgvrager ontvangt hiervoor maandelijks een factuur.
 

Het minimumtarief voor Cinaps poetshulp bedraagt 1,25 euro, het maximumtarief bedraagt 10 euro per uur. De zorgvrager ontvangt hiervoor maandelijks een factuur.

Contacteer ons vrijblijvend, wij geven jou graag een indicatie van het tarief.

Hoe vraag je hulp aan?

  • Op het nummer 03/213 40 30: van maandag tot vrijdag, 8u tot 16u30 (uitgezonderd dinsdagnamiddagen en feestdagen)
     

  • via het aanvraagformulier dat je hier naast vindt
     

  • of je kan ons ook via mail bereiken op cinaps@vleminckveld.be

kickoff_cinaps_hele_ploeg_+_coördinator.

de ploeg van cinaps

bottom of page