top of page
DSC_0348_twee_studentes_v1_edited.png

onze opleidingen

verzorgende &
zorgkundige

De opleiding tot verzorgende en zorgkundige is een intensieve opleiding die jou door middel van theoretische- en praktijklessen en een intensieve stage in de gezinszorg en woonzorgcentra,  gedurende 10 maanden omschoolt tot zorgkundige en/of verzorgende.

verzorgende &
zorgkundige
JATZ
Jongeren Actief in de ThuisZorg

De opleiding van JATZ werd speciaal uitgewerkt voor jongeren tussen 18-30 jaar die aan de slag willen als thuishulp in de gezinszorg. Gedurende +- 10 weken krijgen ze een intensieve opleiding en stage die de nadruk legt op onderhoud en bindende communicatie met de zorgvrager.

JATZ
Jongeren Activeren Tot Zorg
DSC_0348_twee_studentes_v1_edited.png
KANZ
Krachtig Activeren Naar Zorg

Ons opleidingscentrum organiseert opleidingen (erkend door VDAB) voor mensen die aan de slag willen in de zorgsector. Naast de opleidingen tot verzorgende/zorgkundige en de JATZ-opleiding (Jongeren Activeren Tot Zorg) organiseren we vanaf 2023 de nieuwe KANZ-opleiding (Krachtig Activeren Naar Zorg) waarbij we mensen opleiden tot zorg-assistent in de woonzorgcentra of thuishulp. Ons opleidingscentrum legt vooral de nadruk op  persoonsgerichte opleidingen waarin de cursisten naast taakgerichte vakken ook vakken zoals omgangskunde, ethiek en psychologie krijgen. Dit zorgt ervoor dat onze afgestudeerde mensen een stevige basis qua waarden, theorie en praktijk hebben. thuiszorg vleminckveld-opleidingen, dat zijn opleidingen met pit! 

aangeastUITSNIT.jpg
wordzorgheld websiteù.png
test carlos.jpg
latigatestlores.jpg
test anamaria.jpg
test arno.jpg
bottom of page