top of page
DSC_0348_twee_studentes_v1_edited.png

onze opleidingen

met  pit!

verzorgende &
zorgkundige

De opleiding tot verzorgende en zorgkundige is een intensieve opleiding die jou door middel van theoretische- en praktijklessen en een intensieve stage in de gezinszorg en woonzorgcentra,  gedurende 10 maanden omschoolt tot zorgkundige en/of verzorgende.

verzorgende &
zorgkundige
LOEP
Labo Opleidingsontwikkeling en Experimenten rond Persoonsgerichte groei
LOEP
Labo Opleidingsontwikkeling en Experimenten rond Persoonsgerichte groei

In het  LOEP-lab zoomen we in op innovatieve opleidingsmethodieken en -middelen. Hier ontwikkelen we ook persoonsgerichte opleidingen op vraag van organisaties.

JATZ
Jongeren Actief in de ThuisZorg

De opleiding van JATZ werd speciaal uitgewerkt voor jongeren tussen 18-30 jaar die aan de slag willen als thuishulp in de gezinszorg. Gedurende +- 10 weken krijgen ze een intensieve opleiding en stage die de nadruk legt op onderhoud en bindende communicatie met de zorgvrager.

JATZ
Jongeren Actief in de ThuisZorg
DSC_0348_twee_studentes_v1_edited.png
KANZ
Krachtig Activeren Naar Zorg

Onze opleidingsafdeling organiseert opleidingen voor mensen die aan de slag willen in de zorgsector. Onze twee hoofdopleidingen zijn de opleiding tot verzorgende/zorgkundige en de JATZ-opleiding (Jongeren Actief in de ThuisZorg). Vanaf 2023 komt daar onze nieuwe KANZ-opleiding bij waarbij we mensen opleiden tot zorg-assistent in de woonzorgcentra of thuishulp. Ons opleidingscentrum legt vooral de nadruk op  persoonsgerichte opleidingen waarin de cursisten naast taakgerichte vakken ook vakken zoals omgangskunde, ethiek en psychologie krijgen. Dit zorgt ervoor dat onze afgestudeerde mensen een stevige basis qua waarden, theorie en praktijk hebben. thuiszorg vleminckveld-opleidingen, dat zijn opleidingen met pit! Maar hoe zit dat nu met die pitjes en zonnebloemen? Je vindt er alles over bij het LOEP-lab. Bij LOEP ontwikkelen we nieuwe methodieken en opleidingen die inspelen op de laatste nieuwe tendensen. 

bottom of page