flex noodhulp

Wat bieden wij?

De verzorgenden en thuishelpsters van de flex-dienst worden ingeschakeld bij dringende en specifieke hulpvragen waar de reguliere dienstverlening geen of nog geen hulp kan opstarten (vb. dringende boodschappen / eten maken / verzorging, gezinsondersteuning, palliatieve hulpverlening, ...).

 

Zij zijn in het bezit van een wagen zodat zij de zorgvragers ook bij verplaatsingsopdrachten kunnen bijstaan wanneer daarvoor geen andere alternatieven voorhanden zijn. Binnen Flex noodhulp zit ook een poetsdienst. De thuishelpsters komen gedurende maximaal 1 maand het noodzakelijke onderhoud doen. 

Kostprijs?

De berekening van de bijdrage voor thuiszorg is vastgelegd door de Vlaamse overheid. Je persoonlijke bijdrage wordt bepaald op basis van het inkomen en de gezinslast. 
 

Het minimumtarief voor flex-gezinszorg bedraagt 1,25 euro per uur en het maximumtarief bedraagt 7,58 euro per uur. Je ontvangt hiervoor maandelijks een factuur.
 

Het minimumtarief voor flex-poetshulp bedraag 1,25 euro en het maximumtarief bedraagt 10 euro per uur. Je ontvangt hiervoor maandelijks een factuur.

 

Hoe vraag je hulp aan?

  • op het nummer 03/213 40 30: van maandag tot vrijdag, 8u tot 16u30 (uitgezonderd dinsdagnamiddagen en feestdagen)
     

  • via het aanvraagformulier dat je hiernaast vindt
     

  • of je kan ons ook mailen via flex@vleminckveld.be

Wendy, Leen en Robby staan voor jou klaar om de aanvraag onmiddellijk te behandelen. De flex-dienst komt gedurende ongeveer 1 maand hulp geven tot het probleem is verholpen of een andere hulpoplossing is gevonden.

Vleminckveld 28, 2000 Antwerpen

03/213.40.30